Autosalon Brussel 2019 live: Kia (Paleis 3)

Autosalon Brussel 2019 live: Kia (Paleis 3)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Kia op het Autosalon van Brussel 2019

Vorig jaar wist de Koreaanse autoconstructeur op de Heizel indruk te maken met de blitse Stinger GT, dit jaar genereren ze heel wat aandacht (en verkopen?) met de sexy ProCeed. Deze compacte, vierdeurs coupé doet direct denken aan duurdere alternatieven, wie op zoek is naar de nodige binnenruimte is anderzijds beter af met de Ceed SW (Sportwagon) break en diens 600 liter bagageruimte. De Ceed GT komt met dan weer met een sportieve roeping gezien de potente 2.0-liter viercilinder die 204 pk / 265 Nm levert naast de nodige visuele addenda.

Iets milieuvriendelijker is de zuiver elektrische e-Niro (64 kWh) die een autonomie haalt van 450 km in combinatie met 0 g/km CO2, daarnaast is er ook een uitvoering met 39,2 kWh beschikbaar die het doet met 290 km rijbereik. Betaalbare elektrische wagens maken overduidelijk hun opmars op het Autosalon van Brussel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...