Autosalon Brussel 2018 live: Kia (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2018 live: Kia (Paleis 4)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Kia op het Autosalon van Brussel!

Zowaar een blitse eyecatcher op de Koreaanse stand in de vorm van de Stinger, een vierdeurs sportcoupé. Te verkrijgen met een 2.2-liter diesel (200 pk), 2.0-liter benzine (256 pk) of de 3.3-liter V6 (370 pk)! Het geheel stuurt nog eens goed én hij komt met een zéér royale basisuitrusting, we zijn benieuwd of Kia hiermee klanten kan afsnoepen van de Duitse merken. Iets toegankelijker is de Stonic crossover en de nieuwe plug-in hybride uitvoeringen van de Niro, Optima en Optima SW.

Lees hier enkele recente Kia rijtesten:

Rijtest Kia Stonic
Rijtest Kia Rio
Rijtest Kia Picanto
Rijtest Kia Sportage
Rijtest Kia Soul EV

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...