Officieel: Fiat 500L S-Design (2018)

Officieel: Fiat 500L S-Design (2018)Ook de functionele Fiat 500L krijgt een rijkelijk uitgeruste S-Design uitvoering.

In navolging van de 500X S-Design, Tipo S-Design en 124 Spider S-Design schenkt Fiat de praktische 500L familiewagen ook een blitse S-Design uitvoering. Deze gaat verder op de 500L Cross en weet zich te onderscheiden met zijn verhoogd onderstel, glanzend zwart dak en exclusieve lakkleuren (matbrons, Gelato White, Donatello Bronze, Moda Grey of Toscana Green). Daarnaast sieren er hier tweekleurige 17″ lichtmetalen velgen en donkergrijze (“Myron” aldus Team Marketing) accenten.

Binnenin overheerst zwart doorheen de volledige interieurbekleding wat perfect samengaat met de bronzen 500L badges, contrasterende stiknaden, chroom accenten en de unieke zetelbekleding. Op vlak van technologie en connectiviteit doet de 500L S-Design het met de 7” UConnect topversie dat eveneens perfect overweg kan met je smartphone (lees: Apple CarPlay / Android Auto).

De Fiat 500L S-Design motorengamma omvat de 1.4-liter Fire benzine (95 pk), 1.3-liter MultiJet II diesel (95 pk / 200 Nm) en de 1.6-liter MultiJet diesel (120 pk / 320 Nm). Bestellen kan vanaf heden bij je favoriete Fiat verdeler!

Lees hier onze rijtest met de vernieuwde Fiat 500L!
Lees hier onze rijtest met de Fiat Tipo S-Design!
Lees hier onze rijtest met de Fiat 500X S-Design!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...