Officieel: Fiat 124 Spider S-Design (2018)

Officieel: Fiat 124 Spider S-Design (2018)Ook van de Fiat 124 Spider krijgen we een goed uitgeruste S-Design uitvoering.

Na de Tipo en 500X volgt er nu ook een blitse S-Design versie van de Fiat 124 Spider. Deze gaat verder op de reeds royaal uitgeruste Luxury uitvoering en geniet daarboven van 17″ lichtmetalen velgen, een Italiaanse vlag achterop en een gepolijste Gunmetal Grey afwerking voor diverse exterieurelementen. Ook de rode striping behoort tot de basisuitrusting van de Fiat 124 Spider S-Design.

Motorisch blijft deze S-Design trouw aan het bestaande recept met de 1.4-liter MultiAir Turbo als basisingrediënt. Die levert 140 pk en 240 Nm in combinatie met een manuele transmissie of automatische versnellingsbak. De strakke stuurinrichting en achterwielaandrijving voorzien een speels rijgedrag terwijl de gemakkelijk te openen/sluiten dakconstructie een optimaal cabriogevoel levert.

Tegen de zomer staat de Fiat 124 Spider S-Design bij de verdelers.

Lees hier onze rijtest met de Fiat 124 Spider!
Lees hier onze rijtest met de Fiat 124 Spider AT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...