Autosalon van Brussel 2021 gaat NIET door.

Autosalon van Brussel 2021 gaat NIET door.Ook het Autosalon van Brussel 2021 zal niet doorgaan.

Eerder werd het Autosalon van Genève (maart), Detroit (juni), Parijs (september) en Los Angeles (november) al geannuleerd wegens het vermaledijde coronavirus, nu gooit ook organisator Febiac de handdoek in de ring voor ons nationaal autofestijn op de Heizel. Het Autosalon van Brussel 2021 organiseren in deze risicovolle tijden zou onverantwoord zijn, zowel op vlak van gezondheid als de financiële inspanningen/risico’s.

Hyundai België had eerder al laten weten dat ze er sowieso niet gingen bijzijn, intussen werd duidelijk dat het appetijt bij de andere (grote) merken ook steeds minder en minder was. Febiac had nog geprobeerd met een “light” formule de constructeurs te overtuigen maar zonder resultaat, de 99ste Brussels Motor Show zal – laat ons hopen! – pas voor januari 2022 zijn. En het jaar erachter dubbel feest voor 100-jarig bestaan van dé jaarlijkse Belgische autohoogmis.

In januari zullen er dus geen half miljoen enthousiastelingen richting Brussel trekken om honderden auto’s van dichtbij te ontdekken, wél voorzien de merken naar goede gewoonte interessante salonvoorwaarden/condities.

Heimwee? Bekijk hier nog eens de fotospecial van het Autosalon van Brussel 2020!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...