Officieel: BMW X2 M Mesh Edition (2020)

Officieel: BMW X2 M Mesh Edition (2020)Met een kleurrijke special edition zet BMW de X2 crossover in de kijker.

De funky X2 Sports Activity Coupé (SAC, zoals een crossover maar met aflopende daklijn) werd gelanceerd eind 2017, vorig jaar kreeg hij ook een fiscaal interessante plug-in hybride aandrijflijn. In afwachting van een facelift (midden 2021?) komt BMW met de X2 M Mesh Edition ten tonele.

Die blitse special edition doet beroep op een nieuwe hooglazende zwarte grille met sportieve mesh (à la M135i xDrive) en de exclusieve Brooklyn Grey koetswerkkleur met contrasterende Frozen Black Brown accenten rondom. Je kan ook opteren voor een Alpine White, Phytonic Blue of Sunset Orange koetswerkkleur. Afhankelijk van die keuze krijg je oranje of zwarte stickers rondom, desgewenst blijven deze achterwege. Qua velgen komt de BMW X2 M Mesh Edition met 19” of 20” lichtmetalen exemplaren die aansluiten op de gekozen kleurstelling.

Binnenin de BMW X2 M Mesh Edition vinden we naast een zwarte hemelbekleding, sportieve M-pedalen/stuurwiel, Edition instaplijsten ook lederen sportzetels (deels in Alcantara) in een Mokka kleurstelling, opnieuw met oranje stiknaden.

BMW zal de X2 M Mesh Edition leveren met drie diesels (116 pk tot 231 pk), twee benzinemotoren (136 pk tot 178 pk) en de xDrive25e plug-in hybride (220 pk). Vanaf november verkrijgbaar, reken daarbij op een meerprijs van ongeveer 1.500 euro ten opzichte van het M Sport X uitrustingsniveau.

Lees hier onze rijtest met de BMW X2 xDrive20d!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...