Autosalon Brussel 2020 live: BMW 2 Reeks Gran Coupe (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2020 live: BMW 2 Reeks Gran Coupe (Paleis 7)De 2 Reeks Gran Coupé is een stijlvolle en compacte toevoeging aan het BMW gamma.

Als de 1 Reeks of 2 Reeks Active Tourer net wat te burgerlijk zijn en een 3 Reeks te hoog gegrepen is kan je vanaf heden terecht bij de lokale BMW concessiehouder voor de nieuwe 2 Reeks Gran Coupé. Mooi in analogie (qua vormgeving/positionering) met de 4 Reeks Gran Coupé en 8 Reeks Gran Coupé en daarmee ook het perfecte antwoord op de (succesvolle) Mercedes CLA.

De 306 pk sterke M235i xDrive zal je fleetmanager vermoedelijk niet graag bestellen, een 220d (190 pk) of 218i (140 pk) met wat leuke opties moet misschien wél lukken. De eerste exemplaren van deze knappe compact premium vierdeurs coupé zullen tegen de lente afgeleverd worden, bestellen kan vanaf 32.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...