Foto Special: Autosalon Brussel (2020)

Foto Special: Autosalon Brussel (2020)Auto’s. Véél auto’s op het Autosalon van Brussel 2020 en dit in alle geuren, kleuren én aandrijflijnen.

Januari is niet enkel de maand van de goede voornemens en de cijfermatige overzichten van het afgelopen jaar, ook kan je terecht in onze hoofdstad voor het jaarlijkse Autosalon. Een zodanig populair (en goed georganiseerd) evenement dat bijna alle autoconstructeurs kosten noch moeite sparen om hier aanwezig te zijn, vaak zelfs met de nodige (internationale) premières.

Elke editie trekt een massa bezoekers maar voor wie het liever allemaal van uit zijn/haar luie zetel aanschouwt hebben we de nodige voorbereidingen op papier gezet net zoals de belangrijke nieuwigheden uitgelicht. Als afsluiting publiceren we graag ons fotoverzameling van het 98ste Autosalon van Brussel.

Zelf goesting gekregen om naar de Heizel te trekken? Lees hier alle praktische informatie en de premièrelijst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...