Preview: Bentley Flying Spur Break (2020)

Preview: Bentley Flying Spur Break (2020)Omdat praktisch gebruiksgemak ook belangrijk is?

Nu de Mulsanne op pensioen gestuurd is moet de Flying Spur hét uithangbord worden van Bentley inzake prestigieuze limousines. De nieuwste generatie oogt alvast een pak moderner/frisser/eleganter terwijl er op vlak van rijdynamiek, luxe en comfort de nodige progressie werd geboekt. Met 635 pk levert de 6.0-liter W12 ook het nodige prestatiepotentieel!

Maar waarom geen tweede koetswerkvariant lanceren? Een praktische Flying Spur Break of zo?! Photoshoptalenten X-Tomi en wearehandbuilt.com tonen hier alvast dat het eindresultaat behoorlijk overtuigend/realistisch kan zijn, de vele vermogende RS6 Avant rijders willen misschien wel graag de overstap maken. Tegelijk heeft Bentley ook een praktisch alternatief in de eigen rangen voor de Bentayga SUV!

Preview: Bentley Flying Spur Break (2020)

Nieuwe Flying Spur:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...