Jon Olsson heeft een nieuwe Audi RS6 Avant (2020)

Jon Olsson heeft een nieuwe Audi RS6 Avant (2020)Na Kevin Mirallas kiest ook Jon Olsson (opnieuw) voor de gloednieuwe Audi RS6 Avant, hetzij in licht gewijzigde vorm…

De voormalige freestyle skikampioen Jon Olsson vult zijn dagen momenteel als kersverse papa én fulltime ondernemer (rugzakken, kledinglijn, …) maar zijn voorliefde voor snelle en uitgebouwde auto’s blijft gewoon bestaan. Recent stond er zo een RS6 DTM en extreem aangepakte G500 4×4 in de garage ten huize Olsson – Deler, vanaf heden is dat opnieuw een Audi RS6 Avant!

De nieuwkomer werd Leon The RS6 gedoopt en zal vermoedelijk veelvoudig zijn opwachting maken op diverse sociale media kanalen. Jon koos voor een extreme zwart/wit/grijs/rode wrapping, nieuw uitlaatsysteem, widebody kit en toepasselijke velgen. De 4.0-liter V8 levert in standaardvorm 600 pk / 800 Nm koppel maar dat is blikbaar niet voldoende voor de sympathieke Zweed. Zo is het motorblok reeds gekieteld tot 785 pk maar het doel ligt op 1.000 pk!

Update 18/02: uiteraard is er een vlog van “Leon the RS6”!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...