Poll: Audi RS7 Sportback vs Bentley Flying Spur vs Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid (2020)

Poll: Audi RS7 Sportback vs Bentley Flying Spur vs Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid (2020)Welke snelle vierdeurs limousine is de snelste? En is hij daarmee ook de beste en/of jouw keuze?

Wie indruk wil maken op het circuit of aan het stoplicht koopt best een (elektrische?) sportwagen, wie doordeweeks toch ook wat comfort en binnenruimte nodig heeft hoeft anderzijds niet te klagen. Zo zijn er meerdere high performance vierdeurs limousines voorhanden die zowel met een potente krachtbron, hoogwaardige afwerking, volwaardige achterbank en hightech luxe voor de dag komen.

Mat Watson van het Britse CarWOW toont hier de nieuwe Bentley Flying Spur die het opneemt tegen de eveneens gloednieuwe Audi RS7 Sportback en de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Die laatste doet het hier als enige met een plug-in hybride aandrijflijn (4.0-liter V8 + elektromotor), goed voor 680 pk / 850 Nm die de 2.310 kg in beweging moeten brengen. De 2.140 kg zware RS7 Sportback rekent enkel en alleen op een 4.0-liter V8 benzinemotor met 600 pk / 800 Nm. De Bentley is met 2.437 kg de zwaarste maar gelukkig levert de 6.0-liter W12 een gezonde 635 pk / 900 Nm.

Prijsmatig is de Brit met 221.309 euro significant duurder dan de 127.950 euro die Audi vraagt, de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid start op zijn beurt bij 195.306 euro. Vanafprijzen wel te verstaan, reken gemakkelijk op (enkele) tienduizenden euro’s om het geheel op smaak te brengen.

Audi RS7 Sportback vs Bentley Flying Spur vs Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...