Officieel: Bentley Flying Spur Blackline Specification (2019)

Officieel: Bentley Flying Spur Blackline Specification (2019)Bentley verjongt de nieuwe Flying Spur met zwarte accenten in de aantrekkelijk geprijsde Blackline Specification.

Net zoals dat andere Britse automerk komt Bentley met een Blackline Specification voor de nieuwe Flying Spur waardoor een jonger publiek zich meer moet kunnen vinden in deze vierdeurs limousine. Waar er normaliter menig chroom accenten terug te vinden is komt de Flying Spur Blackline Specification met een zwarte hoogglanzende uitvoering. Zelf de Flying B vooraan komt in deze sinistere uitvoering voor de dag. Standaard rolt de Bentley Flying Spur Blackline Specification op 21” lichtmetalen velgen al zijn er optioneel ook 22” exemplaren voorhanden.

Onder de motorkap ligt er nog steeds een 6.0-liter W12 benzinemotor met 635 pk en 900 Nm, de slimme vierwielaandrijving en 8-traps automaat zorgen voor een optimale krachtontplooiing. Een 0-100 sprintje doet deze Flying Spur in 3,8 seconden, bij 333 km/u bereik je de topsnelheid.

De meerprijs voor deze louter esthetische upgrade kost 3.500 euro, exclusief de +- 240.000 euro die je nodig hebt voor de Flying Spur zelf uiteraard. Bestellingen voor deze Britse luxelimousine worden vanaf de herfst opgenomen, begin 2020 moeten de eerste exemplaren afgeleverd worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...