Autosalon Brussel 2019 live: Audi (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2019 live: Audi (Paleis 11)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Audi op het Autosalon van Brussel 2019

Met de gloednieuwe e-tron schiet Audi de doorgedreven elektrificatie van het brede gamma écht op gang, binnenkort mogen we daar een compacte crossover en blitse GT bijrekenen. De zuiver elektrische e-tron SUV is de jouwe vanaf 82.000 euro én rolt bovendien in Brussel van de band. De nieuwe Q3 is intussen de meest recente telg van de grote Audi SUV familie terwijl de SQ2 de eerste sportieve telg van de Q2 is. De A1 Sportback is dan weer de kleinste. Maar eveneens gloednieuw en groter/ruimer/luxueuzer dan ooit!

Verder vinden we in Paleis 11 de nodige premium bolides terug zoals de Q8, A7 Sportback, A6 Avant, A6 Berline, voor een stevige portie pk’s moet je richting de Dream Cars in Paleis 1 voor de vernieuwde R8 V10 Spyder.

Lees hier enkele recente Audi rijtesten:

Rijtest Audi RS4 Avant
Rijtest Audi Q5 2.0 TDI
Rijtest Audi A3 Berline 1.5 TFSI

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...