Officieel: Audi SQ2 (2018)

Officieel: Audi SQ2 (2018)Met de 300 pk sterke SQ2 heeft Audi nog een potente crossover in het gamma!

Na de SQ5 en SQ7 zal Audi op het Autosalon van Parijs een potente Q2 presenteren. De SQ2 SUV is voorzien van de 2.0-liter TFSI benzinemotor met 300 pk / 400 Nm, quattro vierwielaandrijving, sportophanging en de zeventraps S-Tronic automaat. Goed voor een 0-100 sprint in 4,8 seconden en een topsnelheid van 250 km/u!

Behalve een potente krachtbron voorziet Audi de gloednieuwe SQ2 uiteraard van de nodige visuele upgrades met ondermeer een strakke grille, blitse 18” (of 19”) velgen, scherpe LED lichtblokken, subtiele spoiler en een vierdelige uitlaat. Standaard verlaat de SQ2 de fabriek van Ingolstadt in het wit maar wie wil (aanrader!) kan kiezen uit diverse kleurrijke mogelijkheden zoals Vegas Yellow, Ara Blue, Coral Orange en Tango Red. Binnen tiert er eveneens een sportieve afwerking met exclusieve details.

Meer beelden volgen snel net zoals een Belgische prijs.

Officieel: Audi SQ2 (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...