Autosalon Brussel 2018: Ferrari Line-up

Officieel: Ferrari Portofino (2017)Met maar liefst drie Belgische Ferrari verkooppunten mag de iconische sportwagenbouwer uit Maranello uiteraard niet ontbreken op het Autosalon van Brussel.

Zowel in Gent, Brussel als Antwerpen kan je terecht om via de officiële kanalen een Ferrari op de kop te tikken, toch als het budget en je adelbrieven het toelaten. In Paleis 1 kan je maar liefst vier modellen uit Maranello terugvinden met de Portofino als meest toegankelijke. Deze roadster is gloednieuw en positioneert zich als opvolger voor de California T, daarvan neemt hij ook de hardtop dakconstructie en de 3.9-liter V8 over. Hier goed voor maar liefst 600 pk!

Nog krachtiger is de Ferrari 812 Superfast met een 800 pk sterke 6.5-liter atmosferische V12 terwijl de 488 GTB met 670 pk gewoon zijn sportwagenroots trouw blijft, zelfs nu er een speciale versie in de pijplijn zit. Met de GTC4Lusso (ex-FF) willen de Italianen dan weer een ietwat praktisch (naar Ferrari normen) alternatief voorzien met vier volwaardige zitplaatsen, naast de gekende V12 is er ook een V8 beschikbaar die net iets zuiniger omgaat met benzine en CO2.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...