Video: Lovecars test de Ferrari Roma (2020)

Video: Lovecars test de Ferrari Roma (2020)Hoe goed is de nieuwe instapper van Ferrari?

Tot voor kort was het aanbod van Ferrari gemakkelijk te oriënteren met enerzijds sportwagens (488/F8, SF90, …) en Gran Tourers (Portofino, 812 Superfast, …) met daarnaast nog de unieke, functionele en bijzonder capabele GTC4Lusso. Eerder dit jaar mocht het GT gamma de beeldschone Roma verwelkomen die zich opwerpt als meest toegankelijke Ferrari, anderzijds is dat met een vanafprijs van 197.300 euro nog steeds vrij relatief te noemen.

De Ferrari Roma is gezegend met de 3.9-liter V8 benzinemotor die 620 pk / 760 Nm sterk is en met de 8-traps automaat met dubbele koppeling voor prima prestatiecijfers zorgt. Nieuw is de Race rijmodi op de (digitale) Manettino keuzeschakelaar waarmee je de volledige controle krijgt over dit Steigerend Paard, inclusief een nog krachtigere soundtrack. Al kan het volgens de enthousiaste Italianen ook een pak rustiger, zo zou je zelfs dagdagelijks van de Ferrari Roma kunnen genieten. Toch voor twee personen want écht veel heb je niet aan de achterbank.

Het Britse Lovecars trok richting het prachtige Bra (Italië) voor een innige kennismaking met de nieuwe Ferrari Roma. Is je interesse hiermee gewekt? Neem dan snel contact op met Ferrari Francorchamps Motors Brussels (Waver), Ferrari Monza (Gent) of FMA (Antwerpen).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...