Video: Ferrari GTC4Lusso in actie

Video: Ferrari GTC4Lusso in actieWe zagen in Genève dat de Ferrari GTC4Lusso heel wat aandacht naar zich toetrok, geheel logisch ook met de veelzijdige ingesteldheid van deze Italiaan!

Of je nu richting het gladde skigebied of de populaire nachtclub trekt of liever languit geniet van cruisende kilometers langs een zonnige kuststrook, de Ferrari FF was tot voor kort de ideale partner in crime met zijn unieke vierwielaandrijving. Recentelijk stuurde Ferrari die FF op pensioen en verving hem met de GTC4Lusso, behalve deze (gekke) naamgeving blijft de praktische bolide wel trouw aan het succesvolle FF recept.

De gloednieuwe Ferrari GTC4Lusso rekent nog steeds op de 6.3-liter V12, goed voor 690 pk en 700 Nm. Hiermee kan je met vier inzittenden in 3,4 seconden aan 100 km/u zitten en blijven versnellen tot wanneer er 335 km/u op een van de vele digitale displays in het (opgewaardeerde) interieur verschijnt. Net zoals bij zijn voorganger werkt de vierwielaandrijving tot 130 km/u, erboven gaat al het vermogen naar de achteras. Deze stuurt eveneens ietwat mee, een nieuwe feature die ook op de F12 Tdf aanwezig is.

Een Belgische vanafprijs is nog niet gekend, wil je het écht weten moet je jouw interesse maar kenbaar gaan maken bij een van de drie officiële Ferrari dealers die ons klein België rijk zijn! Tegen de zomer moeten de eerste exemplaren van de band rollen in Maranello.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...