Video: Ferrari 812 Superfast in actie

Video: Ferrari 812 Superfast in actieOndanks de belachelijke vreemde naam is de Ferrari 812 Superfast best een begeerlijke bolide!

Nadat de F12 Berlinetta ongeveer zes jaar het mooie weer voor Ferrari maakte in het V12 GT segment kregen we op het recentste Autosalon van Genève met de 812 Superfast alreeds een opvolger. Visueel blijft de nieuwkomer wel goed trouw aan het bestaande lijnenspel al krijgt hij niet direct alle handjes op elkaar met de drukke designelementen.

Of je nu fan bent van het design of niet, onder de lange motorkap schuilt er hoe dan ook een 6.5-liter V12 met maar liefst 800 pk en 720 Nm! Daarmee zit je superfast in 2,9 seconden aan 100 km/u en ben je in staat om een topsnelheid van 340 km/u te behalen. Met behulp van enkele hightech innovaties moet dat steeds in de beste/veilige/controleerbare omstandigheden gebeuren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...