Spyshots: Ferrari 488 GTO (2018)

Spyshots: Ferrari 488 GTO (2018)Ferrari maakt werk van een snelle(re) versie van de 488 GTB!

Van de 458 Italia kregen we na verloop van tijd een (begeerlijke) 458 Speciale (en dakloze 458 Speciale A), ervoor zagen we hetzelfde bij de F430 en 430 Scuderia. Van de huidige 488 GTB zullen de Italianen logischerwijs een straffere variant uitbrengen. Daarvoor zouden ze zelfs de GTO terminologie (Gran Turismo Omologato) terug van onder het stof halen, iets wat ze niet zouden doen zonder het allerbeste uit de kan te halen.

De 3.9-liter V8 van de 488 levert nu 670 pk maar met enkele aanpassingen moet dat zonder al te veel problemen (meer dan) 700 pk kunnen worden, anderzijds differentieerde de 458 Speciale zich voornamelijk met zijn dieet door het gebruik van lichtere materialen en een gestript interieur. De geruchten over hybridehulp – zelfs in Maranello – zijn anno 2018 ook nooit ver weg…

Traditiegetrouw presenteert Ferrari dergelijke nieuwigheden graag op het internationale Autosalon van Genève in maart. Snel je interesse kenbaar maken bij de lokale Ferrari boer kan alvast helpen, tenzij ze opteren voor een gelimiteerde editie waarbij de beste/trouwste klanten voorrang krijgen. De Porsche 991 GT2 heeft alvast zijn speelkameraad gevonden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...