Video: Harry Metcalfe en de Ferrari 488 GTB

Video: Harry Metcalfe en de Ferrari 488 GTBNa EVO en Chris Harris neemt Harry Metcalfe ons nogmaals mee op ontdekkingstocht met de Ferrari 488 GTB op zijn gekende, aangename manier.

Harry Metcalfe, voormalig EVO oprichter en momenteel in loondienst van Jaguar-Land Rover als adviseur, kreeg van Ferrari de kans om op een zonnige winterdag er even op uit te trekken met de gloednieuwe 488 GTB! We weten al een tijdje dat deze terug opteert voor turbo’s na een lange periode atmosferische achtcilinders, ondertussen is er zelfs al een 488 Spider afgeleide. Beiden vertrouwen op een 3.9-liter V8 met maar liefst 670 pk en 760 Newtonmeter, goed voor een tijd van 3 seconden voor de 0-100 km/u sprint en een topsnelheid van meer dan 300 km/u!

Met zijn hippe selfiestick praat Metcalfe meer dan 13 minuten aan een stuk omtrent allerhande details, anekdotes en interessante standpunten, het immense prestatiepotentieel van de 488 GTB hoefde hij zelfs niet meer aan te halen want dat wisten we al! Slecht nieuws als je na het kijken ook zo’n bloedrode Italiaan op de oprit wil, enerzijds kosten ze een fortuin (209.774 euro om precies te zijn) en anderzijds zijn de levertijden ook geen lachertje..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...