Fiat Tipo Hatchback gaat 2.0 met WiFi dankzij Orange

Fiat Tipo Hatchback gaat 2.0 met WiFi dankzij OrangeOndanks zijn budgetvriendelijke prijszetting schuwt de Fiat Tipo de moderne technologie niet, zo krijgt de Tipo naast de vlotte TCT automaat nu ook een WiFi-hotspot!

Speciaal voor het aanstormende Salon van Brussel lanceert Fiat België, in samenwerking met Orange, een speciale serie ‘Connected by Orange’, exclusief voor de Tipo Hatchback. De vijfdeurs Tipo wordt geleverd met een 9,6-inch Samsung-tablet, het systeem Airbox Auto van Orange en een gratis data-abonnement goed voor 5 GB/maand in België en de Europese Unie gedurende de periode van één jaar. Dankzij de wifi hotspot is het mogelijk om tot 10 toestellen op hetzelfde ogenblik aan te sluiten, compatibel met Windows, Mac, Linux, Android en iOS.

Volgens Fiat gaat het om een klantenvoordeel van maar liefst 578,99 euro bovenop de gunstige salonacties. Daardoor kan Fiat zijn Tipo Hatchback met 1.4-liter (95 pk) aanbieden vanaf 12.990 euro (incl. kortingen en 3 jaar garantie). De Tipo komt naar goede Fiat-gewoonte met een rijkelijke basisuitrusting waaronder airconditioning, zes airbags, bandendrukspanningindicator, rijhulp voor het vertrekken op een helling en ESP. Of de Tipo SW en Tipo Berline ook deze hightech feature meekrijgen zal van het succes afhangen.

Lees hier onze rijtest met de Fiat Tipo vijfdeurs!
Lees hier onze rijtest met de Fiat Tipo Station Wagon!
Lees hier onze rijtest met de Fiat Tipo Berline!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...