Gerucht: Komt er een BMW X4, X3 35is en X3 M?

BMW X4
Volgens een insider bij BMW ligt de X4 weldegelijk op de tekentafel bij het Beierse merk. Daarnaast zouden ook sportieve versies van de nieuwe X3 geïntroduceerd worden.

De BMW X4 zou er gezien de grote vraag naar de X-modellen en met name naar de X1 dus toch komen. De X4 zal zich positioneren als een kleine X6, en zal zijn interieur, motoren en technologie delen met de nieuwe X3. Van de X4 wordt verwacht dat het net als de X6 een verkoopsucces zal worden. Voor de X6 werd namelijk een verkoopvoorspelling van 40.000 stuks per jaar gemaakt, maar de verkoop liep op tot meer dan 80.000 stuks.

Tegelijkertijd is ook de BMW X1 razend populair, de kleine premium SUV is sinds zijn introductie in november reeds 40.000 keer verkocht, en het model is nog niet eens in de Verenigde Staten verkrijgbaar. Verbind het grote succes van de X6 met het succes van de X1 en je kan niet anders dan concluderen dat de X4 eveneens een succesvol model zal worden, althans dat hopen ze toch bij BMW. Daarnaast wil BMW ook enkele sportieve versies lanceren van de X3, zo wordt de mogelijkheid om een X3 35is te lanceren geëvalueerd en zou er ook een X3M op komst zijn met onder de motorkap dezelfde motor als in de 1-Reeks M Coupé. Hierover werden echter nog geen beslissingen genomen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.. (Via: BMWBlog)

BMW X4 Rendering

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gerucht: Komt er een BMW X4, X3 35is en X3 M?"

  1. BNNY 17-08-2010 om 11:07

    Als hij even stoer wordt als een X6 kan ik hem enkel maar verwelkomen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...