BMW X4 - X3 Coupé
Er komen nieuwe geruchten uit het BMW kamp waaruit blijkt dat het merk een X4 zou ontwikkelen, een X3 Coupé of een kleine X6 als het ware.

BMW verkocht sinds de lancering van de X6 dubbel zoveel modellen als voorspeld en dat succes is niet onopgemerkt gebleven. Volgens een bron binnen BMW zou het merk nu nadenken over de ontwikkeling van een X4, een model dat net als de X6 een Crossover zou moeten worden tussen een SUV en een Coupé maar ditmaal op basis van de X3 en niet op basis van de X5 gebouwd zal worden. De BMW X4 kreeg echter nog geen groen licht van de BMW top, gezien het succes van de X6 is BMW wel overtuigd dat er een grote vraag is naar sportieve off-roaders.

De BMW X4 zou het platform van de nieuwe X3 en 3-Reeks gebruiken. Het design van de wagen zou voortvloeien uit de in 2001 gelanceerde BMW X Coupé Concept en de BMW X6. Toch wordt daar ook aan getwijfeld aangezien BMW met designer Adriaan Van Hooydonk duidelijk naar een nieuwe design taal aan het evolueren is. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (Via: BMWBlog)

BMW X4 Impressie