Trailer: Need for Speed Heat (2019)

Trailer: Need for Speed Heat (2019)Begin november krijgen we een nieuwe Need for Speed mét een prominente rol voor de Polestar 1.

Digitale racefans noteren 8 november 2019 met stip in hun agenda want dan lanceert Electronic Arts – meer specifiek de Ghost Games divisie – Need for Speed Heat voor de Xbox One, PlayStation 4 en computer. Ongetwijfeld opnieuw goed voor uren plezier in het fictieve Palm City (open speelwereld) waarbij je een significatie portie politieachtervolgingen kan combineren met het “tunen” van je wagenpark en je street racing skills op diverse manieren kan verbeteren. En zo geld te verdienen waarmee je nieuwe wagens en/of upgrades kan kopen.

Het volledige beschikbare wagenpark is momenteel nog een goed bewaard geheim, toch mogen we alvast de BMW Z4 Roadster, BMW M2, BMW i8, BMW M3 (E30 + E46 + E92), Ferrari 488 GTB, Ford Mustang GT, Lamborghini Diablo SV, Mercedes-AMG C63 S, Mercedes-AMG C63 Coupé Black Series, Nissan GT-R, Porsche 911 Carrera GTS en oldschool Volkswagen Golf GTI uit ’74 verwelkomen. De coverbabe covercar is niemand minder dan de Polestar 1!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...