Trailer: Need For Speed Payback (2017)

Trailer: Need For Speed Payback (2017)Ook het 23ste deel in het Need For Speed verhaal, Payback gedoopt, biedt ongetwijfeld uren speelplezier voor autoliefhebbers jong en oud!

Op vrijdag 10 november 2017 lanceren EA en Ghost Games de langverwachte Need For Speed Payback, zelfs na al die jaren nog steeds een klinkende naam in de gamewereld. Missis voltooien, straatraces, driften, racen, auto’s tunen/personaliseren en zo lang mogelijk politie proberen te ontwijken terwijl je het met drie personages (Tyler, Mac en Jess) moet opnemen tegen een gevaarlijk drugskartel. Grotendeels speel je NFS Payback online maar voor het eerst zal er ook een offline modus zijn.

Doorheen het spel zijn er een resem wagens te verkrijgen, gaande van autowrakken tot het betere speelgoed van BMW, Ford, Jaguar en Mercedes-AMG. De gloednieuwe M5 Berline kan je hier reeds (exclusief!) terugvinden, daarnaast is de aanwezigheid van de Pagani Huayra BC, Koenigsegg Regera en VW Golf GTI ClubSport best interessant te noemen!

Need For Speed Payback komt beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...