Officieel: BMW M8 Coupe M Performance Parts (2019)

Officieel: BMW M8 Coupe M Performance Parts (2019)Ook de nieuwe M8 Coupé kan je uiteraard net wat sportiever aankleden via de M Performance Parts.

Geen nieuwe BMW lancering zonder (relatief) snel de bijhorende M Performance Parts catalogus in het zonnetje te zetten. De standaard personalisatiegids is sowieso reeds vrij royaal bemeten maar voor wie écht op is naar sportieve details is hier aan het juiste adres.

Je kan ook naar hartenlust shoppen en bijvoorbeeld enkel kiezen voor de interieurupgrades met veel alcantara en chroom, sportstuurwiel, krachtigere remmen, diverse koolstofvezel accenten binnen/buiten, aangepast uitlaatsysteem, agressievere grille of de historische BMW M Motorsport stickers.

De M Performance Parts hebben geen enkele invloed op het prestatiepotentieel van je nieuwe M8 Coupé (600 pk) of M8 Coupé Competition (625 pk), op misschien een licht verbeterde luchtweerstand na.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...