Officieel: BMW 1-Reeks M Performance Parts (2019)

Officieel: BMW 1-Reeks M Performance Parts (2019)BMW voorziet per direct aangedikte M Performance Parts onderdelen voor de nieuwe 1-Reeks!

BMW heeft een nieuwe 1-Reeks (F40) en dat zullen we geweten hebben! Het grote feest start op het Autosalon van Frankfurt en kort erop zal de compacte Duitser – vermoedelijk frequent – opduiken in de showrooms én het straatbeeld. Met een riante personalisatiegids en diverse uitvoeringen heeft iedereen de mogelijkheid om een leuke configuratie te maken, voor wie het écht eens speciaal/bijzonder mag zijn voorziet BMW alvast de M Performance Parts catalogus.

Met de nodige M Performance Parts onderdelen gaat de derde generatie BMW 1-Reeks resoluut voor een bijzonder sportieve uitstraling, ongezien de aanwezige motorisatie. Zo kan je profiteren van ondermeer een aangepaste voor/achterbumper, bredere grille, spoiler, diffusor, lichtgewicht 18” / 19” lichtmetalen velgen, rode remklauwen, LED projectie in de deuren en de nodige chroom/alcantara/koolstofvezel/contrasterende stiknaden binnenin.

Lees hier alles over de nieuwe BMW 1-Reeks (2019)!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: BMW 1-Reeks M Performance Parts (2019)"

  1. RS 31-05-2019 om 14:20

    Doet me denken aan een Hyundai I30 N .. Geen idee of dat een compliment is of niet

Reageer

Reactie aan het plaatsen...