Officieel: BMW M5 M Performance Parts (2017)

Officieel: BMW M5 M Performance Parts (2017)Voor een nog dikkere BMW M5 Berline kan je opnieuw terecht bij de M Performance Parts!

Met honderden mogelijkheden inzake personalisatie, opties en handige/sportieve rijhulpmiddelen lijkt de kans op papier eerder klein dat je ooit een identieke BMW M5 Berline zal tegenkomen. BMW Individual helpt je ongetwijfeld graag verder om die droomconfiguratie mogelijk te maken terwijl de M Performance Parts het geheel nog wat aandikken.

Bij de M Performance Parts van de nieuwe M5 draait het voornamelijk om een koolstofvezel uitvoering van de frontsplitter, spiegelkappen, subtiele kofferspoiler, sideskirts, motorafdekplaat en zelfs het M logo. Gezien het lichtgewicht karakter van koolstofvezel zal de hierdoor M5 minder wegen al zal dat slechts zéér beperkte invloed hebben op de prestaties. Daarnaast kan je ook opteren voor rode veringen, een titanium uitlaat en de typische blauw-blauw-rood striping rondom.

De BMW M5 Berline kost je hoe dan ook 119.500 euro, de M Performance Parts zullen die vanafprijs vlot aandikken. De 4.0-liter V8 levert 600 pk / 700 Nm aan de vier wielen al is er inschakelbare achterwielaandrijving voorhanden voor de speelvogels.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...