Officieel: BMW 3-Reeks Berline M Performance Parts (2018)

Officieel: BMW 3-Reeks Berline M Performance Parts (2018)BMW voorziet per direct blitse M Performance Parts opsmuk voor de nieuwe 3-Reeks Berline.

Op het Autosalon van Parijs toonde BMW deze ochtend de nieuwe 3-Reeks Berline (G20) aan het grote publiek. In afwachting van de sportieve (top)versies zoals de M340i en M3 komt de Duitse premiumcontructeur alvast met de M Performance Parts op de proppen die het geheel alvast een pak dikker, stakker en sportiever maakt.

Aan de buitenzijde kan je kiezen voor blitse velgen (maximaal 20”) in diverse (lichtgewicht) uitvoeringen, stickers, rode remklauwen, betere remmen, een sportuitlaat en heel wat koolstofvezel elementen (spoiler, diffusor, spiegelkappen, …). Wie eerder fan is van matzwart of hoogglanzend zwart kan ook in de M Performance Parts catalogus terecht.

Binnenin tiert de koolstofvezel welig in combinatie met Alcantara, contrasterende stiknaden, chroom en M Performance badges. De blauw-blauw-rode kleuraccenten van BMW M Motorsport zien we ook meermaals opduiken. Het BMW M logo zal dan weer geprojecteerd worden op de grond, een fancy eyecatcher in het donker.

Motorisch blijf alles bij het oude al hebben diverse upgrades een significante invloed op het rijgedrag aldus BMW.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...