Officieel: BMW X5 M Performance Parts (2018)

Officieel: BMW X5 M Performance Parts (2018)Mag de imposante BMW X5 er wat strakker uitzien?

Op een nieuwe generatie X5 M is het nog (heel?) even wachten al komt BMW met ruim aanbod aan M Performance Parts zoals ze ook al deden voor de nieuwe 3-Reeks Berline. Behalve een beperkte gewichtsvermindering en een betere aerodynamica zijn er geen prestatiebevorderende upgrades voorhanden, op visueel vlak gaat je blitse SUV er wel een pak vooruit. Het voordeel is ook dat je naar hartenlust kan shoppen, gaande van enkel de knappe velgen tot een volledige carbonfibre make-over.

Die carbon (lees: koolstofvezel) is zowaar de rode draad bij de X5 M Performance Parts, gaande van een nieuwe voorbumper, spiegelkappen, spoiler, diffusor of accenten rondom. Daarnaast kan je kiezen voor 20″ tot 22″ lichtmetalen velgen, krachtigere (rode!) remschijven én all-terrain banden!

Ook binnenin is er een veelvoud aan koolstofvezel terug te vinden, veelal in combinatie met alcantara en blauw-blauw-rode (de iconische kleuren van BMW M Motorsport) logo’s. Ook aangepaste vloermatten, een sportstuur, contrasterende stiknaden en een M Performance Drive Analyser staan in de M Performance Parts catalogus van de nieuwe BMW X5.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...