Officieel: BMW X3 M + X4 M M Performance Parts (2019)

Officieel: BMW X3 M + X4 M M Performance Parts (2019)Een streepje extra sportiviteit voor de BMW X3 M en X4 M.

Van de nieuwe generatie X3 en X4 kregen we (eindelijk!) een volwaardige M uitvoering met 480 pk, om het lange wachten goed te maken voorzag BMW zelfs direct een Competition uitvoering met 510 pk. Nu krijg je nog meer keuze dankzij de blitse M Performance Parts catalogus waarmee de snelle SUV / SAC nog stoerder voor de dag komt.

Dit volgens het klassieke M Performance Parts recept: véél bling bling zonder enig voordeel qua prestaties. Zo krijg je de mogelijkheid om de X3 M en X4 M uit te rusten met de historische blauw-blauw-rode BMW Motorsport bestickering en koolstofvezel bumpers, spoilers en accenten rondom. Met LED projectoren in de deur steel je dan weer de show in de donker.

Binnenin ligt de focus eveneens op een ruime keuze aan koolstofvezel onderdelen in combinatie met (véél) chroom, alcantara en contrasterende stiknaden. Voor de modieuze meerwaardezoeker zijn er zelfs een gepersonaliseerde sleutelhouder en wielzakken te verkrijgen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...