Teaser: BMW 1-Reeks (2019)

Teaser: BMW 1-Reeks (2019)Zijn we klaar voor een nieuwe generatie BMW 1-Reeks?

We moeten nog enkele weken geduld hebben vooraleer BMW het doek van de nieuwe 1-Reeks haalt, gelukkig gaven ze recentelijk alreeds enkele details en (gecamoufleerde) foto’s mee. Nu krijgen we een teaser waar de grille van de compacte middenklasser (ietwat) zichtbaar wordt.

Met de nieuwe 1-Reeks wil BMW een (stevig) antwoord kunnen bieden op de Mercedes A-Klasse en toekomstige Audi A3. Door te kiezen voor voorwielaandrijving (!) gooien ze de technische basis volledig om, in ruil moet de binnenruimte en praktische bruikbaarheid stevig toenemen.  Dit zonder in te boeten op rijplezier aldus de premium autobouwer uit München! Aan nieuwe technologie, rijhulp en connectiviteit ongetwijfeld ook geen gebrek net zoals een meer frivole vormgeving met een grille die stijlelementen overneemt van de X2 crossover en Z4 Roadster.

Op meer details, beeldmateriaal en informatie omtrent het motorengamma is het nog even afwachten, wel wisselt de M135i topper zijn drieliter zes-in-lijn in voor een 2.0-liter viercilinder met 306 pk én xDrive vierwielaandrijving.

Teaser: BMW 1-Reeks (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...