Spyshots: Seat Tarraco SUV (2019)

Spyshots: Seat Tarraco SUV (2019)De Spaanse SUV met (optioneel?) zeven zitplaatsen maakt intussen de nodige testkilometers.

Na de introductie van de Arona (crossover) en Ateca (compact SUV) is de SUV honger van Seat nog steeds niet gestild want de Spaanse VAG tak wil graag ook een zevenzit versie opnemen in het blitse gamma. De Tarraco was reeds aangekondigd en intussen zijn de prototypes druk in de weer om de ontwikkeling te finaliseren.

De Seat Tarraco is de Spaanse neef van de VW Tiguan Allspace en Skoda Kodiaq maar zal dankzij een meer scherp design sportiever (op visueel vlak dan toch) voor de dag komen en zo zijn unieke accenten weten te leggen. Het praktische gebruiksgemak, hoge zitpositie (= goede zichtbaarheid rondom), ruim interieur en de veelzijdigheid worden uiteraard de troeven van de Tarraco SUV, tegen midden 2019 verwachten we hem bij de lokale Seat verdeler. In ruil nemen we daarginds wel afscheid van de Alhambra MPV.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...