Preview: Seat Tarraco (2019)

Preview: Seat Tarraco (2019)Seat komt tegen eind van 2018 met een nieuwe zevenzits SUV!

Momenteel kan je bij Seat terecht voor de Arona crossover en Ateca compact SUV inzake de meer avontuurlijke modellen, tegen begin 2019 mogen we daar de Tarraco bijrekenen. Deze positioneert zich bovenaan de pikorde met zijn zeven zitplaatsen, kwalitatieve afwerking en efficiënte motoren.

Voor de benaming liet Seat het (voornamelijk Spaanse) volk spreken en na diverse stemrondes, 150.000 deelnemers en een doorslaggevende finale werd er gekozen Tarraco met 36%. Avila, Aranda en Alboran haalden het op die manier net niet maar niets sluit uit dat Seat deze benamingen ooit nog zal gebruiken. De naam Tarraco is de Latijnse naam voor de Spaanse stad Tarragona en was tijdens het Romeinse Rijk één van de belangrijkste steden in Hispania.

Gezien de innige familiebanden met de grote VAG familie zal de aankomende Seat Tarraco dus heel wat techniek delen met de Skoda Kodiaq en de Volkswagen Tiguan Allspace!

Preview: Seat Tarraco (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...