Autosalon Brussel 2018: Skoda Line-up

Kort Getest: Skoda Karoq SUV (2017)Met de Karoq en Kodiaq heeft Skoda een passend antwoord klaar op de SUV hype tijdens het Autosalon van Brussel.

Skoda wil haar succesverhaal verder zetten in 2018, te beginnen met een goed Autosalon. Daarvoor rekent het in de eerste plaats op de kersverse Karoq die positie inneemt van de eigenzinnige Yeti. Met een frisse/stoere vormgeving, véél interieurruimte, scherpe prijs en een degelijke afwerking moeten de Tsjechen kunnen meesurfen op de stevige interesse inzake SUV’s.

Wie meer ruimte nodig heeft kan in Paleis 12 opnieuw de Kodiaq ontdekken met zijn zeven zitplaatsen, de avontuurlijke Kodiaq Scout maakt voor het eerst zijn intrede. Voor wie trouw blijft aan de meer conventionele koetswerkvorm is er de vernieuwde Octavia en nieuwe Superb, steevast sterk in trek bij de Belgische consument.

De compacte Fabia staat zowel in straatlegale uitvoering als R5 racebolide op de Heizel terwijl je ook geen bestelbon kan opmaken voor de Vision E Concept. Op termijn moet die zich wel gaan vertalen in een plug-in hybride variant van zowel de Octavia als Superb.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...