Belgische prijs Skoda Karoq: vanaf €23.900

Belgische prijs Skoda Karoq: vanaf €23.900Na de Volkswagen Tiguan en Seat Ateca maken we ons nu klaar voor de Tsjechische SUV, de Skoda Karoq!

Relatief snel na de onthulling van de grote Kodiaq SUV liet Skoda reeds weten dat ze werk gingen maken van nog SUV’s, niet onlogisch gezien de immense populariteit voor deze koetswerkvorm. Terwijl de Kodiaq kan uitpakken met zijn zeven zitplaatsen en stevig laadvermogen komt de Karoq iets compacter voor dag, met 479 liter tot maximaal 1.810 liter bagageruimte is ook deze Skoda behoorlijk praktisch!

Tegen eind november start Skoda België met de commercialisatie van de Karoq die een vanafprijs meekrijgt van 23.900 euro voor de 1.0-liter TSI driecilinder (115 pk), per direct in het tweede uitrustingsniveau (Ambition). Daarboven zit de Style topversie en op termijn moet er nog een Active uitvoering onderaan bijkomen die nog scherper geprijsd zal zijn.

In vergelijking, de technisch gerelateerde Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Trendline start bij 27.700 euro terwijl de Seat Ateca 1.0 TSI Reference minimaal 20.990 euro kost.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...