Officieel: Skoda Octavia Scout (2020)

Officieel: Skoda Octavia Scout (2020)Ook de nieuwe Skoda Octavia krijgt een avontuurlijke Scout uitvoering.

Met de Scout modellen van de Superb, Kodiaq en Karoq mikt Skoda op de avontuurlijke medemens en daar mogen we nu ook de nieuwe Octavia Combi middenklasser bijrekenen. Naar goede gewoonte voorzien van extra bescherming rondom, extra bodemvrijheid (+15 mm), blitse 18” velgen (optioneel tot 19”) en enkele unieke details/uitrusting aan de binnen/buitenkant.

De nieuwe Skoda Octavia Scout krijgt in primeur de 2.0 TDI EVO dieselmotor (200 pk / 400 Nm) mee naast de 2.0 TDI (150 pk) en 2.0 TSI (190 pk), allemaal in combinatie met de DSG automaat en vierwielaandrijving. Eveneens een primeur is de beschikbaar van de Octavia Scout met voorwielaandrijving (!) met keuze tussen een 2.0 TDI (115 pk, manuele zesbak), 1.5 TSI (150 pk, manuele zesbak) of 1.5 eTSI (150 pk mild hybrid, DSG).

Begin juli zal Skoda (nog) meer details vrijgeven zoals de lanceringsdatum én een Belgische prijs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...