Officieel: Skoda Superb facelift (2018)

Officieel: Skoda Superb facelift (2018)Skoda schenkt de Superb een bescheiden update met meer technologie en infotaintment!

De Skoda Superb is het vlaggenschip van de Tsjechische autobouwer en is sinds 2015 aan zijn derde generatie bezig, zowel te verkrijgen als vierdeurs Superb berline of praktische Superb Combi break. Ergens in 2018 verwachten we een grondige make-over voor deze comfortabele en ruime limousine, toch wacht Skoda niet tot dan om de Superb van wat meer technologie te voorzien.

Alle Superb’s MY18 (Model Year 2018) zijn op die manier te verkrijgen met de 9.2″ Columbus topversie van het fijn werkende intofaintmentsysteeem, de andere systemen (Swing, Bolero en Amundsen) werken ook sneller, beter en komen met een groter scherm. Met behulp van de Park Control Distance inclusief Manoeuvre Assist moet parkeren vlotter dan ooit gaan met de Superb, gezien de immense afmetingen lijkt dat niet onhandig.

Verder staat er op de aangedikte optielijst van de Skoda Superb ondermeer massagestoelen en Digital Voice Enhancement (waarbij je stem achterin versterkt wordt), de L&K topversie kan je nu ook verkrijgen in het zwart. Dankzij extra isolatie moet de Tsjech ook stiller zijn binnenin terwijl de personalisatiecatalogus eveneens groeide met 19″ velgen en een nieuwe Velvet Red tint.

Zowel de Kodiaq als vernieuwde Octavia hebben intussen LED verlichting terwijl de Superb blijft vasthouden aan bi-xenon’s, iets wat met de grote facelift ongetwijfeld rechtgezet zal worden.

Lees hier onze rijtest met de Skoda Superb Combi 1.4 TSI 4×4!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...