Officieel: Skoda Superb Combi 2015

Officieel: Skoda Superb Combi 2015De nieuwe generatie Skoda Superb Combi slikt maar liefst 1.950 liter bagage!

Na de lancering van de Skoda Superb berline was uitkijken geblazen naar de meer volumineuze Combi uitvoering, al was het dankzij de spyshots en een gezonde dosis denkvermogen niet zo moeilijk om het eindresultaat in te beelden. Zeer herkenbaar als Skoda maar toch voldoende karakter en eigenheid, zo hebben we het graag! De koffer slikt in normale toestand reeds 660 liter wat een toename is van 27 liter in vergelijking met zijn voorganger. Met de achterbank plat krijg je bijna 2.000 liter bagage in deze premium Tsjech, een recordwaarde in dit segment!

Behalve de aangepaste koetswerkbouw is deze Superb Combi natuurlijk identiek aan zijn naamgenoot, ook qua interieurafwerking en motorenaanbod zijn er geen verrassingen. Die gaan van 120 tot 280 pk en voldoen allemaal aan de EURO6 norm! Op het Autosalon van Frankfurt in september zal de nieuwe Skoda Superb Combi zijn première beleven, kort erop verwachten we hem al in het dealernet!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...