Autosalon Brussel 2018: Seat Line-up

Officieel: Seat Ibiza (2017)De nieuwe Ibiza en Arona crossover zijn de feestneuzen van dienst bij Seat tijdens het aankomende Autosalon.

In de aanhoudende SUV hype presenteert Seat op het juiste moment de Arona, een kleurrijke crossover die zowel functioneel als sensueel wil zijn. Daarvoor rekent hij op zijn Spaanse looks, een degelijke afwerking, hoge zitpositie en zuinige motoren. Wie het groter ziet kan in Paleis 11 gerust terecht bij de Ateca SUV die je nog strakker krijgt door te kiezen voor de FR uitvoering.

Iets dichter bij de grond zit de nieuwe Ibiza die hetzelfde probeert te bekomen in het segment van de compacte stadswagens. De volledige Seat Leon familie werd opgefrist waarbij ook de potente Leon CUPRA R niet vergeten werd. Slechts 799 stuks worden hiervan geproduceerd, allemaal voorzien van een 2.0-liter benzinemotor met 310 pk als je kiest voor de manuele versnellingsbak. In combinatie met de DSG automaat blijft het bij slechts 300 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...