Autosalon Brussel 2017: Seat line-up

Officieel: Seat Leon facelift (2016)Seat trekt de aandacht op het Autosalon in Paleis 11 met de vernieuwde Leon, Ateca SUV en de compacte Mii!

De Seat Leon is het alternatief voor wie in het C-segment op zoek is naar een interessante prijs, strak interieur en emotionele vormgeving. Deze Spanjaard is te verkrijgen in zowel een drie- (SC) als vijfdeursversie naast een praktische ST break. Zeer recentelijk kregen ze allemaal een beperkte facelift met enkele optische verschillen, een moderner interieur, meer technologie en de verwelkoming van een 115 pk sterke 1.6 CRTDI. Het vernieuwde Seat Leon gamma kan je volledig gaan ontdekken in Paleis 11 tijdens het 95ste Autosalon van Brussel.

In samenspraak met de lezers van het Cosmopolitan tijdschrift kwam Seat vorig jaar met een gelijknamige special edition die mag uitpakken met verregaande personalisatie (en veel paarse elementen) en blitse velgen.

Een pak mannelijker interessanter is de nieuwe Ateca SUV! Intussen al enkele maanden aanwezig in België en zelfs in het straatbeeld begint deze stoere Spanjaard veelvoudig op te duiken. In de tweede helft van 2017 krijgt deze overigens het gezelschap van de Arona, een kleinere SUV.

Nog mannelijker zijn de Seat’s waarbij er een CUPRA logo op de achterzijde prijkt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...