Impressie: nieuwe BMW X3

Impressie: nieuwe BMW X3
BMW mag dan wel volop bezig zijn met de komst van de BMW X1, volgend jaar komt er ook een facelift van de BMW X3. Wij denken al te weten hoe die eruit zal zien.

Dankzij deze nieuwe impressiefoto’s van Promotor.ro kunnen we ons alvast een beeld vormen over hoe de nieuwe BMW X3 eruit zal zien. Het lijkt ons niet onwaarschijnlijk dat BMW de designtrend van de BMW X1 Concept zal overnemen op de X3, in profiel herkennen we de huidige lijn van de X3 maar de neus en de voor- en achterlichten zijn onmiskenbaar afgeleid van de recentste designontwikkelingen bij BMW. De grille is net als bij de nieuwe 7-Reeks een stuk groter en toont een stuk imposanter dan voorheen. De bumper oogt daarnaast een stuk agressiever en geeft de X3 een meer ‘volwassen’ look.

Qua afmetingen zou de BMW X3 alvast iets meer in de richting van de X5 opschuiven om plaats te kunnen maken voor de BMW X1. Onder de motorkap zouden er geen ingrijpende wijzigingen komen. Een hybride-versie kunnen we echter niet uitsluiten, net als de recent onthulde zuinige xDrive18d, goed voor 143 pk en een verbruik van 6,2 liter per 100 kilometer. (Via: Promotor – Andrei Avarvarii) 

Impressie: nieuwe BMW X3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...