Dit is de BMW i4 M Gran Coupe (2021)Naast een reguliere i4 Gran Coupé komt BMW ook met een sportieve i4 M telg, goed voor 530 pk!

Na de i3 viel het bij BMW even stil qua zuiver elektrische modellen, iets dat ze in de laatste maanden proberen recht te zetten met de snelle lancering van de iX3 SUV en iX SUV. Binnenkort zullen de ze knappe i4 Gran Coupé in vol ornaat presenteren en zoals verwacht komt er ook een sportieve M variant. Die BMW i4 M50 we hier net iets vroeger dan voorzien dankzij het internet.

Met een aangepaste grille, aerodynamisch verbeterde zijspiegels, sportieve accenten en grote(re) velgen trekt de BMW i4 M de aandacht naar zich toe. Ook qua rijgedrag zal het eerste elektrische M product weten te begeesteren aldus de Duitse autobouwer uit München. Designmatig sluit het geheel ook goed aan bij de M4 Coupé. Wie enkel de sportieve looks wil op zijn/haar i4 Gran Coupé kan ongetwijfeld opteren voor M Sport uitvoering.

Daar waar de M4 Coupé met 3.0-liter zes-in-lijn benzinemotor het moet doen met 510 pk (in de Competition topversie) zal de i4 M50 zowaar 530 pk genereren. Naar alle waarschijnlijkheid in combinatie met vierwielaandrijving en een 0-100 chrono van “minder dan 4 seconden”.

Meer details, beeldmateriaal en hopelijk ook i4 M prijzen volgen in de komende weken/maanden. Volgens de geruchten zal dit op dinsdag 1 juni gebeuren!

Dit is de BMW i4 M Gran Coupe (2021)

Ter vergelijking, de “gewone” BMW i4 Gran Coupé: