Preview: BMW 4 Reeks Cabrio (2021)

Preview: BMW 4 Reeks Cabrio (2021)Behalve op de M4 Coupé wachten we ook op een nieuwe generatie 4 Reeks Cabrio!

De gloednieuwe 4 Reeks werd voorgesteld in Coupé vorm (G22) maar op termijn zal BMW naar goede gewoonte ook nog diverse THE4 koetswerkvormen lanceren. Een M4 topversie staat op de planning voor september net zoals de meer functionele 4 Reeks Gran Coupé, voor de dakloze 4 Reeks Cabrio moeten we wachten tot 2021.

Photoshopper X-Tomi geeft ons hier alvast een digitale (en zéér waarheidsgetrouwe?) preview. De softtop blijft op post net zoals enkele specifieke aanpassingen (oa verstevigen), hopelijk voorziet BMW ook de nodige features (nekverwarming, stuurverwarming, windgeleiders, …) om ook in ons Belgisch klimaat optimaal van de nieuwe 4 Reeks Cabrio te kunnen genieten. Inzake design, gadgets en rijhulp zal de nieuwe 4 Coupé ongetwijfeld de basis vormen.

Nieuw voor deze generatie BMW 4 Reeks is een zuiver elektrische i4 (op basis van de Gran Coupé).

Lees hier onze rijtest met de BMW 420i Cabrio facelift!

Preview: BMW 4 Reeks Cabrio (2021)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...