Preview: BMW M4 Coupe (2021)

Preview: BMW M4 Coupe G82 (2021)Laat die nieuwe BMW M4 maar komen!

Nu BMW de nieuwe 4 Reeks Coupé eindelijk heeft voorgesteld kunnen we de commotie rond de “behoorlijk unieke” grille vooraan later voor wat het is en kijken naar de toekomst. In het najaar staat de nieuwe Vier (G22) in de showrooms en de dikke motoren volgen tegen de lente van 2021. Daarna is het vooral uitkijken naar een nieuwe M4 (G82)!

In september zal BMW de nieuwe M3 Berline (G80) presenteren, wie weet doen ze dat tezamen met de tweedeurs coupé afgeleide. Op visueel vlak mogen we een (nog?) agressievere grille, grote velgen, brede heupen, viervoudige uitlaatmonden en extra verluchting rondom verwachten, binnenin versterkt de alcantara/chroom/koolstofvezel en contrasterende rode stiknaden het sportieve gevoel. Naar goede gewoonte toont X-Tomi al even wat we kunnen verwachten…

Naar alle waarschijnlijkheid blijft de drieliter zes-in-lijn benzinemotor van de huidige generatie op post, wel met méér vermogen en een efficiëntere loopcurve (oa 48V mild hybride techniek). Die setup zit reeds in de X3 M en X4 M, goed voor 510 pk in de Competition topversies. Benieuwd of ze dat kunnen bieden in combinatie met achterwielaandrijving!

Preview: BMW M4 Coupe G82 (2021)

Ter vergelijking: de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé (in M Sport trim)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...