Officieel: Nissan Micra N-Sport (2019)

Officieel: Nissan Micra N-Sport (2019)Nissan voorziet de Micra van een sportief ogende N Sport uitvoering en potente(re) benzinemotor.

De vijfde generatie Micra zag in 2017 het levenslicht met een meer volwassen/karaktervolle uitstraling, nu voegt Nissan daar nog een streepje sportiviteit aan toe met een N-Sport uitvoering. Verwacht geen hete Micra NISMO die zijn pijlen richt op de Fiesta ST, Polo GTI of Clio RS, eerder een strakkere uitvoering zoals Fiesta ST Line, Polo R Line of Clio GT Line.

Daarvoor voorziet Nissan de Micra N-Sport van aangescherpte voorbumper, koolstofvezel afwerking van de spiegelkappen, hoogglanzende zwarte accenten rondom, verduisterde ramen achteraan en een N-Sport logo. Op kleurvlak is er keuze tussen Passion Red, Solid White, Gunmetal Grey en Enigma Black. Binnenin voor de Japanse autoconstructeur voor een stevige portie alcantara in combinatie met een zwarte dakhemel en sportieve vloermatten. De N-Sport uitvoering geniet standaard van een achteruitrijcamera met parkeersensoren en keyless go.

De Nissan Micra N-Sport is te verkrijgen met de 1.0-liter IG-T (100 pk, manueel of Xtronic CVT automaat) of 1.0-liter DIG-T (117 pk manueel). De eenliter driecilinder benzinemotoren zijn gloednieuw, de 117 pk variant leent zijn technische basis bij de 1.3-liter benzinemotor viercilinder uit de Nissan Qashqai (en Mercedes A-Klasse!).

Bestellingen voor de lauwe Micra N-Sport worden vanaf heden reeds opgenomen bij je favoriete Nissan verdeler. Prijzen volgen later.

Lees hier onze rijtest met de Nissan Micra IG-T 90 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...