Dit is de nieuwe BMW Z4 Roadster M40i!

Dit is de nieuwe BMW Z4 Roadster M40i!Vroeger dan voorzien duikt de nieuwe generatie BMW Z4 Roadster het internet op.

De officiële onthulling stond gepland voor het prachtige Pebble Beach Concours d’Elegance evenement in California maar zolang kon BMW de nieuwe Z4 Roadster toch niet afschermen. Begin juni kregen we alreeds officiële (gecamoufleerde) beelden en recentelijk doken er nog (patent)beelden op, hier zien we de Z4 in de M40i topversie.

De Z4 M40i rekent op de performante 3.0-liter M Performance zes-in-lijn benzinemotor met 360 pk / 500 Nm maar daarnaast mogen we ook meer toegankelijke uitvoeringen verwachten. Een volwaardige Z4 M zit er volgens de laatste geruchten dan weer niet in!

In tegenstelling tot zijn voorganger opteert deze generatie Z4 Roadster (G29) voor een stoffen dakconstructie, designmatig blijft hij relatief trouw aan het scherpe lijnenspel van de Z4 Concept. Binnenin zien we een hexagonaal digitaal dashboard à la 8-Reeks Coupé al zal dat vermoedelijk een optie zijn.

Hopelijk brengt BMW de nieuwe Z4 Roadster mee naar het Autosalon van Parijs, wie snel zijn/haar interesse kenbaar maakt bij de lokale verdeler moet tegen het voorjaar van 2019 kunnen genieten met de jaren in de wind.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...