Dit is de nieuwe BMW Z4 Roadster (2018)!

Dit is de nieuwe BMW Z4 Roadster G29 (2018)!Met hopelijk zonnige zomervakantie in het vooruitzicht geeft BMW alvast wat details én vers beeldmateriaal mee van de nieuwe Z4 Roadster.

Met een verse lading officiële beelden vanop het BMW testcircuit nabij Miramas laat de Duitse premiumconstructeur weten dat de zomer in aantocht is de nieuwe Z4 Roadster (codenaam G29) nu écht wel bijna klaar is. De voorbije jaren zagen we een knap concept, een teaser en menig prototype rondrijden van de dakloze Duister die samen met Toyota werd ontwikkeld, normaliter krijgen we op het Autosalon van Parijs in oktober the real deal te zien! Behalve een sexy lijnenspel en een hoogtechnologisch interieur kiest BMW eveneens voor een stoffen dakconstructie daar waar zijn voorganger met een hardtop kwam.

Behalve véél bestickerde beelden en véél lovende woorden omtrent rijplezier, dynamiek, wendbaarheid en sportwagenprestaties blijven de Duitsers vrij karig met échte informatie. Wel geven ze mee dat de Z4 M40i M Performance het topmodel zal worden (met ongeveer 350 pk en 500 Nm koppel zoals de X3 M40i en M240i), toch lijkt het onwaarschijnlijk dat er op termijn geen rasechte Z4 M zal komen.

Maar dat zijn zorgen/vraagtekens (schrappen wat niet past) voor de komende jaren, tegen de lente van 2019 kan je normaal gezien opnieuw genieten van een speelse BMW Z4 Roadster!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...