Teaser: BMW Z5 Roadster (2018)

Pebble Beach Concours d'EleganceOp donderdag 17 augustus zal BMW op het Pebble Beach Concours d’Elegance gebeuren de nieuwe Z5 Roadster presenteren! Of is het toch de dakloze i8 Spyder?

Traditiegetrouw heeft BMW een leuke verrassing mee in California tijdens het Pebble Beach concours, zo kregen we de vorige jaren een 3.0 CSL Hommage R Concept, Zagato Roadster, Vision Future Luxury, Pininfarina Gran Lusso Coupe of de M4 Coupe Concept. Nu brengt de blauw-witte premiumconstructeur uit München een dakloze bolide mee, naar alle waarschijnlijkheid de opvolger voor de Z4.

Deze is al een tijdje in ontwikkeling tezamen met Toyota, het grote verschil tussen beiden zit in de dakconstructie waarbij BMW kiest voor een stoffen dak. Qua naamgeving gingen we er altijd van uit dat een Z5 de logische keuze zou zijn, we wachten intussen de officiële communicatie af.

Gezien er duidelijk een targa (halve cabrio) op de teaserafbeelding staat en de Z3 / Z4 volwaardige cabrio’s waren is de kans eveneens bestaande dat BMW iets anders uit haar hoed tovert. Een dakloze i8 Spyder bijvoorbeeld!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...