Preview: BMW 8-Reeks Cabrio (2019)

Preview: BMW 8-Reeks Cabrio (2019)Behalve een strakke 8-Reeks Coupé zal BMW op termijn ook een dakloze 8-Reeks Cabrio lanceren!

Gezien het succes van de eeuwige concurrentie uit Stuttgart (Mercedes + Porsche) probeert BMW het (duurdere) topgamma wat te herschikken. Zo stijgt de voormalige 5-Reeks GT een nummertje in de lijst en wordt de 6-Reeks opgewaardeerd tot volwaardige luxewagens. Dit voorzien van een 8-Reeks badge en opnieuw in een Coupé, Cabrio en Gran Coupé uitvoering, al dan niet in een magistrale M uitvoering.

Met de onthulling van de 8-Reeks Coupé op de startgrid van de 24u Le Mans 2018 én met de zomer voor de deur kijken we al even vooruit naar de komst van de 8-Reeks Cabrio (G14) dankzij het Photoshopwerk van X-Tomi. Het strakke lijnenspel blijft hier goed behouden én in de warme(re) regio’s kan je genieten van wapperende haren, hoe goed kan ’t leven zijn?! De Mercedes S-Klasse Cabriolet krijgt hiermee tegen vermoedelijk (eind) 2019 eindelijk een concurrent.

Preview: BMW 8-Reeks Cabrio (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...